Η εταιρεία ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πολυετή πείρα στο χώρο της ξυλείας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και στις πιο υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία αλλά και να κατευθύνει τον ιδιώτη ώστε να συνθέσει μοναδικές ποιοτικές δημιουργίες για τα χώρο του με τα κατάλληλα υλικά και προσιτές τιμές.

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κατεργασμένης ξυλείας  και πάσης φύσεως προϊόντα ξυλείας όπως μελαμίνες, mdf, osb, πάνελ, κόντρα πλακέ, πάγκους κουζίνας αλλά και προϊόντα επεξεργασίας  όπως περβάζια , κορνίζες μελαμίνης ή καπλαμά, κουπαστές, κάσες επενδεδυμένες κ.α.

Με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας  προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μέσω των υπηρεσιών μας.  Αναλαμβάνουμε κοπές υψηλής ακρίβειας στα μέτρα που υποδεικνύονται από τον πελάτη και συγκολλήσεις περιθωρίων.

Τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσεγμένη αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα έχουν εξασφαλίσει την πολυετή εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών μας που αποτελεί  για την εταιρεία μας και την μέγιστη ανταμοιβή.